AV festival van het Noorden

AV Festival van het Noorden

Sinds 1997 organiseert de Drentse AV­Groep jaarlijks het Foto­Film (AV­) Festival van het Noorden. De doelstelling voor deze dag is makers en belangstellenden van foto­film producties bijeen te brengen en deze fascinerende hobby te promoten.

Iedereen kan werk inzenden, mits dit aan bepaalde regels voldoet (zie reglementen). De laatste jaren hebben we Foto­Film Producties van makers uit Nederland, België en Duitsland kunnen vertonen. De inzender is vrij zijn of haar onderwerp te kiezen. Het verleden heeft aangetoond dat de onderwerpen uitermate divers en altijd weer verrassend zijn.

De inzendingen worden in een afwisselend en boeiend opgebouwd programma vertoond. Soms zijn er meer inzendingen dan er vertoond kunnen worden. Een programma commissie, bestaande uit vijf wisselende club leden, maakt een keus en bepaalt het programma van de dag.

Het doel is U jaarlijks een fantastische dag te bieden, zij nodigen U van harte uit.

De projectie begint om 11.00 uur en de zaal is open vanaf 10.30 uur. We streven naar de dag uiterlijk om 17.00 uur af te sluiten zodat ieder nog op een redelijke tijd thuis kan zijn. De pauze tijden zijn afhankelijk van de lengte der series maar die vindt u in het programmaboekje vermeld.

Tot zaterdag 3 november 2018 in theater “De Meenthe” te Steenwijk.