Het is weer zover! Na het succes van voorgaande jaren, zijn we verheugd om u opnieuw uit te nodigen voor een dag vol audiovisuele magie.
Op zaterdag 4 november 2023 vindt ons AV-festival plaats in de theaterzaal van de Meenthe te Steenwijk.
Deze dag staat in het teken van creativiteit, inspiratie en bovenal genieten van de mooiste AV-series.

We roepen alle AV-makers op om hun meesterwerken in te zenden en deel uit te maken van dit evenement. Dus, aarzel niet en deel uw serie met ons! *

Om 10:30 gaan de deuren open, zodat u rustig uw plekje kunt vinden en zich kunt laten onderdompelen in een dag vol visuele pracht. Om 11:00 stipt starten we met een reeks presentaties die u zullen meenemen op een reis vol emoties, verbeelding en verwondering.
Rond 17:00 uur sluiten we deze dag af met een voldaan gevoel en een berg aan nieuwe indrukken.

Om deel te nemen aan dit unieke evenement vragen we een bescheiden toegangsprijs.
Als lid van de NVBG (op vertoon lidmaatschapskaart) en hun eventuele partners, profiteert u van een speciaal tarief van slechts € 5,-.  |  Voor niet-leden bedraagt de toegang € 10,-.

Wij kijken uit naar uw komst op ons AV-festival van het Noorden. Samen gaan we een onvergetelijke dag beleven waarin we de kracht van audiovisuele kunst vieren en onze passie voor dit medium met elkaar delen.

Tot ziens op 4 november in de theaterzaal van de Meenthe te Steenwijk.
Het AV-festival van het Noorden team

 

* Informatie voor deelnemers

  • U kunt tot zondag 1 oktober uw serie inzenden!
  • Het festivalreglement vindt u hier. Het kan zijn dat het reglement niet wordt geopend, maar wordt gedownload naar uw download map.
  • Iedereen die als vrijetijdsbesteding audiovisuele presentaties maakt kan inzenden. Hoe u dat doe leest u hier.