presentatie AV-Dialog

Ochtendprogramma van het Nationaal AV-Festival:

Presentaties van AV-Dialog.

Het is al lange tijd de gewoonte dat op het “Jahrestreffen” van onze Duitse zustervereniging AVDialog een ‘Nederlands blok’ wordt getoond.

Het Jahrestreffen is te vergelijken met ons Nationaal AVFestival, maar dan gecombineerd met de jaarlijkse ledenvergadering. Het duurt ook meerdere dagen en wordt steeds in een andere plaats in Duitsland gehouden. Vorig jaar in Rees, net over de grens. Dit jaar van 31 mei t/m 2 juni in Freiberg am Neckar (bij Stuttgart). Het bijwonen van dit jaarlijkse AV-gebeuren is sterk aan te raden.
Meer informatie op diabb.de/festival/.

Na al die jaren vonden we het tijd worden dat AVDialog iets terug zou doen. En daar de lijntjes kort zijn, Jan Roeleveld is president van AV-Dialog, was het eenvoudig contact te leggen.

Op verzoek van Jan Roeleveld hebben twintig leden van AV-Dialog uit heel Duitsland een serie naar hem toegestuurd.
Wij hebben daaruit dertien series geselecteerd die op het Nationaal AVFestival op 14 april a.s. vertoond zullen worden. Twaalf in het ochtendprogramma en één na afloop van de vertoning van de series van de Nationale AV-wedstrijd, tijdens het tellen van de stemmen voor de publieksprijs en de Cor Nierse prijs.

Het belooft een hele speciale ochtend te worden, dus kom naar het ochtendprogramma van het Nationaal AVFestival op 14 april in de Veluwehal te Barneveld, aanvang 10:30u.
De series zullen gepresenteerd worden door Jan Roeleveld.

terug naar programma Nationale AV-Festival