Ruim 110 bezoekers waren zaterdag 20 april in het knusse Calypso Theater in Wijk bij Duurstede aanwezig bij de Nationale AV-wedstrijd 2024 van de NVBG.
Het publiek jureerde 36 inzendingen en kende de 3e, 2e en 1e prijs toe. Tevens werden de prijzen voor de beste AV-fotografie en de beste Audiotrack uitgereikt.

Was u niet in de gelegenheid om er bij te zijn?
Dat is jammer, want er gaat niets boven het ‘beleven’ van onze AV- hobby met een vlijmscherp beeld op een 5 meter breed scherm.
En als dat beeld ook nog wordt ondersteund met passend geluid van hoge kwaliteit, dan is dat het toppunt van audiovisueel genot.

Maar, leden van de NVBG bieden wij u tóch een kijkje in de knusse zaal van het Calypso Theater en kunt u thuis een zestal mooie AV’s bekijken.
Evenals van de AV-festivals in Moerkapelle, Steenwijk en Nijmegen staan er ook nu weer nieuwe 6 AV-shows op het uitsluitend voor leden toegankelijke deel van de website.

Natuurlijk alle prijswinnende AV’s van de Nationale AV-wedstrijd 2024 en nog twee opvallende producties extra. 

Hoe kunt u de prijswinnende AV-producties bekijken?
Log in op het besloten deel van de website en ga naar de tab ‘AV-shows’. Kies in het rechtse menu voor De Nationale AV-wedstrijd en kies daarna de AV-show die u wilt bekijken.

Ga er lekker voor zitten. Regel het volume goed af en zet de schermweergave op ‘Fullscreen’. U waant zich dan tussen het publiek in het Calypso Theater…
Het licht dooft… de show start… genieten maar!