LINKS

AV-Dialog e.V is de Duitse zuster-organisatie van de NVBG. De Verein für Audiovisuelle Komunikation telt ook een aantal Nederlandse leden. De vereniging telt ook een aantal regionale AV-groepen en organiseert jaarlijks een AV-wedstrijd.

Als lid van de Fotobond kun je deelnemen aan wedstrijden, mentoraten, lezingen, besprekingen, landelijke groepen, exposities en excursies. Bovendien ontvang je de nieuwsbrief, het tijdschrift Fotobond In Beeld (Online).

De NOVA is er voor iedere niet-commerciële filmmaker en biedt alles wat een filmmaker nodig heeft zoals cursussen, film-wedstrijden en contact met medefilmers. Het maakt niet uit of je beginner, gevorderde of semi-professional bent.

Beeld & Geluid is dé plek waar media samenkomen. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en TV programma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites etc.

Als technische gebruikersgroep probeert ze het persoonlijk contact tussen gebruikers van Wings software te versterken, met als doel betere Audio-Visuele producties te maken door uitwisseling van technische kennis.

Voor iedereen die enthousiast wordt van natuurgeluiden en/of het opnemen daarvan.
Wil je meer weten van natuur-geluiden en het maken van geluidsopnamen, dan is de CNR de club voor jou om kennis op te doen en ervaringen te delen.

Dit is een groep enthousiaste fotografen die van hun fotowerk audiovisuals produceren. Uitgangspunt hierbij is het stilstaande beeld. De groep heeft tot doel een kaderfunctie te vervullen op het terrein van audiovisuele producties.

Royalty-vrije muziekdownloads
Meer dan 60.000+ gratis muzieknummers gedeeld door onze getalenteerde community.

 

Kordial Multimedia is een groep liefhebbers van beeld en geluid uit Torhout – België. Ze hebben een brede intresse in fotografie, video en multimedia. Ze komen maandelijks bijeen om elkaars werk te bespreken en te beoordelen.

Alle foto’s en video’s op Pexels kunnen gratis worden gedown-load en gebruikt. Toeschrijving is niet vereist. Je hoeft de fotograaf niet te vermelden, maar het wordt altijd gewaardeerd.

Audio Trimmer presenteert met trots zijn verzameling royaltyvrije muzieknummers van hoge kwaliteit. 100% royaltyvrij en gratis te downloaden.
Geschikt voor YouTube!
Geen betaling of verborgen kosten, helemaal gratis!

Websites van onze leden:

Wil je ook jou website hier vermelden? Stuur dan even een mail met je naam, de titel van de website en het URL naar webmaster@nvbg.nl

Links naar leveranciers van AV- en AUDIO software

Voor AV-software WINGS-X

Voor AV-software m.objects

Voor AV-software PTE AV Studio

GRATIS een perfecte audio editor