AV-groep
Noord

AV-groep Noord, opgericht in september 2022, is met trots de jongste telg van de NVBG groepen. Momenteel telt de groep 12 enthousiaste leden die afkomstig zijn uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Welkom bij NVBG AV-groep Noord!

Als enthousiaste amateur AV-makers komen wij van oktober tot april op een aantal zaterdagen bij elkaar om te genieten van audiovisuele producties. We wisselen kennis uit, leren van elkaar en bovenal genieten we van een gezellig samenzijn met mede-hobbyisten.

Bij AV-groep Noord delen we allemaal dezelfde passie: het creëren van creatieve audiovisuele producties. Het geeft niet of je een ervaren hobbyist bent of pas begonnen met het maken van AV-producties. Bij ons is iedereen welkom! Samen groeien we in onze mooie hobby en we inspireren elkaar tot steeds betere eindresultaten.

Het maakt daarbij niet uit of je werkt met foto’s, video’s, geluidsopnamen of een combinatie van deze vormen van beeld en geluid. Bij AV-groep Noord is er ruimte en aandacht voor alle vormen van audiovisuele expressie. Documentaires, korte films, fotoseries, al dan niet met goed gekozen muziek, mogelijk met sfeergeluiden en eventueel ingesproken commentaar, wij waarderen en ondersteunen elke hobbymatige inspanning die we als een uniek product van persoonlijke creativiteit beschouwen.
Het onderstreept onze doelstelling om vooral de creativiteit en inspiratie te stimuleren zonder al teveel de nadruk op de techniek te leggen.
Wij zijn geen technische praatgroep.

Als je betoverd bent door de magie van audiovisuele creaties en je bent geïnteresseerd om eens kennis te maken met onze AV-groep, om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je bent van harte welkom en we weten zeker dat je je snel thuis voelt in onze geweldige groep hobbyisten die van elke bijeenkomst een bijzondere dag maakt!

Het team van AV-groep Noord.

Contact (mail): Jaap Postma 

AV-groep Noord komt bij elkaar in activiteiten centrum De Miente te Oosterwolde (Frl).

  • Zaterdag 6 april
    Bekijken en beoordelen van AV’s die zijn gemaakt door de leden.

    Gasten zijn van harte welkom, laat even weet als je van plan bent om te komen!